Online

We hebben 2 gasten en geen leden online

Welkom

Welkom op de website van Fjordhest-Gard
Fjordhest-Gard is een hobbymatige manege en fokkerij van fjordenpaarden. Het bevindt zich in een mooi stukje van Nederland en wel op de Veluwe. De omgeving van Hoenderloo is dan ook zeer aantrekkelijk voor paardenmensen. We zitten rondom in de bossen, zandverstuivingen, hei en prachtige natuur met kilometers aan wandel-fiets-ruiter en menpaden.
U kunt bij ons genieten van onze vriendelijke fjordenpaarden waar wij al meer dan 40 jaar mee fokken, paardrijlessen geven en ruiter- & instructiekampen organiseren. Hoenderloo is een klein dorp met volop campings en overnachtingsmogelijkheden. Ook bij ons kunt u daarvoor terecht. Het is mogelijk om bij ons te logeren met of zonder paard.
 

 

Kampen 2024

Ruiterkamp: (min. 10 jaar)

0 1ste week 14 t/m 19 juli (deze week is vol)

0 2de week 21 t/m 26 juli ( deze week is vol, aleen met eingen paard mogelijk)

 

Geef je op en kom ook, dan wordt het weer een gezellige en sportieve week!!
Mocht je meer informatie willen hebben neem dan contact met ons op.

 

Daarnaast is de ligging van ons dorp zeer gunstig om verschillende activiteiten te ondernemen. Gelegen aan het dorp bevindt zich het Nationale park "De Hoge Veluwe", met Museonder en "Het Kroller Muller" museum. De Apenheul, Paleis "Het Loo", de Julianatoren en Het Openlucht Museum in Arnhem zijn in de omgeving te vinden.
Op deze website vindt u alle informatie over ons, te beginnen met een stukje geschiedenis, algemene kennis over het fjordenpaard, activiteiten, fokkerij en Fjordsport evenementen.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via "contact" bij ons terecht.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier,
Fjordhest-Gard